Autophone - autophone-3 pixel-01, nexus-6p-4 disconnected

RESOLVED FIXED

Status

Testing
Autophone
RESOLVED FIXED
7 months ago
7 months ago

People

(Reporter: bc, Assigned: stephend)

Tracking

(Blocks: 1 bug)

Trunk
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

7 months ago
pixel-01 attached to autophone-3 disconnected from usb. Several attempts at powertop and reboot did not recover the device.

Stephen, Van: Can you take a look at this at the same time as bug 1360444 autophone-2 nexus-5-1?
Flags: needinfo?(vle)
Flags: needinfo?(stephen.donner)
(Reporter)

Comment 1

7 months ago
nexus-6p-4 has also disconnected on autophone-3.
Summary: Autophone - autophone-3 pixel-01 disconnected → Autophone - autophone-3 pixel-01, nexus-6p-4 disconnected
(Assignee)

Comment 2

7 months ago
(In reply to Bob Clary [:bc:] from comment #0)
> pixel-01 attached to autophone-3 disconnected from usb. Several attempts at
> powertop and reboot did not recover the device.
> 
> Stephen, Van: Can you take a look at this at the same time as bug 1360444
> autophone-2 nexus-5-1?

Done; should hopefully be good now?
Flags: needinfo?(vle)
Flags: needinfo?(stephen.donner)
Flags: needinfo?(bob)
(Assignee)

Updated

7 months ago
Assignee: nobody → stephen.donner
(Assignee)

Comment 3

7 months ago
(In reply to Bob Clary [:bc:] from comment #1)
> nexus-6p-4 has also disconnected on autophone-3.

Should also hopefully be back online.
(Reporter)

Comment 4

7 months ago
Also looking good. Thanks!
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 7 months ago
Flags: needinfo?(bob)
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.