some chinese charaters (GB coding) are hidden

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
17 years ago

People

(Reporter: qunying, Assigned: attinasi)

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.0 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020316
BuildID:    2002031609

Some charaters are rendered but hidden from display. When hilight the beginning
of the line, the hidden words could be seen, but within the hilighted area, the
original hidden words still unabel to be seen. The 0.9.8 built does not have
this problem.

This problem seems not happend to Big5 encoding pages.


Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Go to the page, some charaters are missing.
2. just hilight the beginning of the suspect missing line, the hidden words
appeared.
3. hilight a little more, some words in the hilighted area will be hidden again.

Actual Results:  the hidden words will appeared when hilight the beginning of
the line.

Expected Results:  should display the words properly


my system is Slackware 8.0, glibc 2.2.5

Comment 1

17 years ago
Changing QA contact
QA Contact: petersen → moied

Comment 2

17 years ago
I can see URL rendered correctly using build ID 20020430 on Linux, I can see all
the charaters are rendered. Im not sure about the hidden ones, as per comment #1
by visting URL page 

> 2. just hilight the beginning of the suspect missing line, the hidden words
appeared.
I did highlighted line by line all the page but fail to find any hidden words.

but Im attaching a screenshot of the page..
is it possibale for you to check with latest build.

Comment 3

17 years ago
Created attachment 81792 [details]
sreen shot
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
Created attachment 81813 [details]
incorrect rendering screen shot (0.9.9)

The screenshot is the incorrect rendering of the GB encoding when using 0.9.9.

I have tested with 1.0RC1 and the latest nightlybuilt. The problem seems gone
away. :)

Comment 5

17 years ago
Resolved WFM 
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.