Closed Bug 1370203 Opened 2 years ago Closed 2 years ago

|mach wpt| doesn't provide a helpful error when the hosts entries are missing

Categories

(Testing :: web-platform-tests, enhancement)

Version 3
enhancement
Not set

Tracking

(firefox55 fixed)

RESOLVED FIXED
mozilla55
Tracking Status
firefox55 --- fixed

People

(Reporter: jgraham, Assigned: jgraham)

Details

Attachments

(3 files)

No description provided.
Comment on attachment 8874414 [details]
Bug 1370203 - Change wptrun to raise an exception instead of exiting directly,

https://reviewboard.mozilla.org/r/145780/#review149698
Attachment #8874414 - Flags: review?(afarre) → review+
Comment on attachment 8874415 [details]
Bug 1370203 - Check hosts are configured with |mach wpt|,

https://reviewboard.mozilla.org/r/145782/#review149700
Attachment #8874415 - Flags: review?(afarre) → review+
Comment on attachment 8874416 [details]
Bug 1370203 - Don't require setting the wpt hosts configuration for servo,

https://reviewboard.mozilla.org/r/145784/#review149702
Attachment #8874416 - Flags: review?(afarre) → review+
Pushed by james@hoppipolla.co.uk:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/0ec65d58e0ae
Change wptrun to raise an exception instead of exiting directly, r=farre
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/ae7d51d0a455
Check hosts are configured with |mach wpt|, r=farre
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/60d3fb7b6810
Don't require setting the wpt hosts configuration for servo, r=farre
Assignee: nobody → james
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.