Closed Bug 13713 Opened 21 years ago Closed 21 years ago

Account Setup panels are not changing

Categories

(SeaMonkey :: MailNews: Message Display, defect, P3)

x86
Windows NT
defect

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED FIXED

People

(Reporter: nbaca, Assigned: alecf)

Details

Build 1999091308M11: Win32/NT4, Mac 8.5.1

Overview: In the Account Setup window switch between the account level and the
subpanels, such as Server and Copies. Notice that the right panel changes when
an account is selected but does not change when a subpanel is selected.

Steps to reproduce:
1. Launch Mail
2. Select Edit/Account Setup
3. Select an account and note what is displyed in the right pane.
4. Double click onto the account and the subpanels should appear (Server and
Copies)
5. Select the Server panel and note what is displayed.
6. Select the Copies panel and note what is displayed.
7. Select a second account and note what is displayed.
8. Select the second account's "server" or "copies" panel and note what is
displayed.

Actual Results: When the account is selected it shows appropriate account
information in the right pane. When a subpanel, such as Server or Copies, is
selected then the panels do not change.

Expected Results: I would expect the panels to change, showing appropriate
information for the account selected.

Additional Information:
The panels were changing with Fridays build on 9/10/1999.
QA Contact: lchiang → nbaca
Setting QA Contact to nbaca, Cc: lchiang.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 21 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: M11
augh, they changed the way you flip panels from the "value" attribute to the
"index" attribute...ah well.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Build 1999092309M11: Win32/NT4, Linux/Redhat 6.0, Mac 8.5.1
Verified Fixed.
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.