Closed Bug 1380296 Opened 3 years ago Closed 3 years ago

Mac builds shouldn't force symbol uploads

Categories

(Release Engineering :: Release Automation: Other, enhancement)

enhancement
Not set

Tracking

(firefox56 fixed)

RESOLVED FIXED
Tracking Status
firefox56 --- fixed

People

(Reporter: rail, Assigned: rail)

References

Details

Attachments

(1 file, 1 obsolete file)

We should disable symbol uploads as a part of build process, because there is a separate tasks for this.
Comment on attachment 8885687 [details]
Bug 1380296 - Mac builds shouldn't force symbol uploads

https://reviewboard.mozilla.org/r/156526/#review161756
Attachment #8885687 - Flags: review?(catlee) → review+
Pushed by raliiev@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/0f5f4cc3f8ee
Mac builds shouldn't force symbol uploads r=catlee
This time I was able to see it green on jamun (windows builds were red for another reason)

https://public-artifacts.taskcluster.net/RobnZcUDRv-QSsOExHWHJQ/0/public/logs/live_backing.log

13:25:25     INFO - TEST-PASS | z:\build\build\src\build\compare-mozconfig\compare-mozconfigs-wrapper.py | TestCompareMozconfigs.test_compare_mozconfigs
Attachment #8885687 - Attachment is obsolete: true
Flags: needinfo?(rail)
Attachment #8886187 - Flags: review?(catlee)
Attachment #8886187 - Flags: review?(catlee) → review+
Pushed by raliiev@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/mozilla-inbound/rev/adafbd8790d4
Mac builds shouldn't force symbol uploads r=catlee
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/adafbd8790d4
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.