test_bug1013412 fails with webrender enabled

RESOLVED FIXED in Firefox 56

Status

()

Core
Graphics: WebRender
P3
normal
RESOLVED FIXED
a year ago
a year ago

People

(Reporter: kats, Assigned: kats)

Tracking

Other Branch
mozilla56
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(firefox56 fixed)

Details

(Whiteboard: [gfx-noted])

MozReview Requests

()

Submitter Diff Changes Open Issues Last Updated
Loading...
Error loading review requests:

Attachments

(1 attachment)

If mochitests (non-e10s) are run with WR enabled, test_bug1013412 fails. This can be reproduced locally by running:

./mach mochitest --disable-e10s --keep-open=false dom/events/test/test_bug1013412.html

I looked at the failure, and I think it's a bug in the test - we blast through all the wheel events without waiting for a paint. dvander actually pointed this out when the test was added, in bug 1013412 comment 8 but at the time I didn't fix it. Now is the time!
OS: Unspecified → Linux
Hardware: Unspecified → x86_64
Comment hidden (mozreview-request)
Comment on attachment 8886225 [details]
Bug 1380680 - Fix test_bug1013412 so it passes with webrender enabled.

https://reviewboard.mozilla.org/r/157004/#review162254
Attachment #8886225 - Flags: review?(dvander) → review+

Comment 3

a year ago
Pushed by kgupta@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/1e30b0cb170f
Fix test_bug1013412 so it passes with webrender enabled. r=dvander

Comment 4

a year ago
bugherder
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/1e30b0cb170f
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
status-firefox56: --- → fixed
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla56
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.