Open Bug 1381183 Opened 2 years ago Updated 2 years ago

running all tests in browser/components/preferences-in-content-new/tests doesn't report most subtest results

Categories

(Testing :: Mochitest, defect)

Version 3
defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

People

(Reporter: myk, Unassigned)

Details

When I run all the tests in the browser/components/preferences-in-content-new/tests directory, the first two tests report subtest results (i.e. multiple TEST_PASS lines), after which the rest of the tests report no subtest results (only TEST_START and then TEST_OK):

> ./mach mochitest browser/components/preferences/in-content-new/tests/
> …
> 0 INFO *** Start BrowserChrome Test Results ***
> 1 INFO checking window state
> 2 INFO TEST-START | browser/components/preferences/in-content-new/tests/browser_advanced_update.js
> …
> 4 INFO TEST-PASS | browser/components/preferences/in-content-new/tests/browser_advanced_update.js | Element should not be null, when checking visibility - 
> …
> 38 INFO TEST-OK | browser/components/preferences/in-content-new/tests/browser_advanced_update.js | took 1732ms
> …
> 40 INFO TEST-START | browser/components/preferences/in-content-new/tests/browser_applications_selection.js
> …
> 45 INFO TEST-PASS | browser/components/preferences/in-content-new/tests/browser_applications_selection.js | feedItem is present in handlersView. - {} == true - 
> …
> 107 INFO TEST-OK | browser/components/preferences/in-content-new/tests/browser_applications_selection.js | took 1030ms
> …
> 109 INFO TEST-START | browser/components/preferences/in-content-new/tests/browser_basic_rebuild_fonts_test.js
> 110 INFO TEST-OK | browser/components/preferences/in-content-new/tests/browser_basic_rebuild_fonts_test.js | took 1106ms
> …

Specifically, browser_advanced_update.js and browser_applications_selection.js report subtest results, and the rest of the tests (starting with browser_basic_rebuild_fonts_test.js) don't.

Running the tests individually doesn't exhibit this problem.  Nor does running all the tests except the first two, i.e.:

> ./mach mochitest browser/components/preferences/in-content-new/tests/browser_[b-z]*.js

The problem only occurs when running all the tests in the directory.
Component: Mochitest Chrome → Mochitest
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.