Error loading URL - HTTP 400, malformed syntax

VERIFIED FIXED in M13

Status

()

P3
normal
VERIFIED FIXED
19 years ago
19 years ago

People

(Reporter: paulmac, Assigned: gagan)

Tracking

Trunk
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

19 years ago
I'm getting an error at the above URL when trying to load it with a 9/14 build
of seamonkey. It works fine with 4.x.

Updated

19 years ago
Blocks: 13449
Target Milestone: M11

Comment 1

19 years ago
It loads (sort of) if the blank in the url is removed ... maybe this is an
encoding problem (like 10429 or 10373 or 12277)

Updated

19 years ago
Target Milestone: M11 → M13

Comment 2

19 years ago
This is odd. spaces in URLs are not allowed.

Comment 3

19 years ago
What about bug 12277? There is talk about encoding spaces in URLs as %20. If
this space is really necessary (can this be verified?) then this might be a
possible solution
(Assignee)

Updated

19 years ago
Assignee: valeski → gagan
(Assignee)

Comment 4

19 years ago
fixing this with my other cleanups for nsStdURL.
(Assignee)

Updated

19 years ago
(Assignee)

Comment 5

19 years ago
BTW I get the same 400 error on 4.7.
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 6

19 years ago
Bulk move of all Necko (to be deleted component) bugs to new Networking

component.

Comment 7

19 years ago
verified:
NT 2000050412
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.