Strange layout errors on mouseovers

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Layout
P2
normal
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
15 years ago

People

(Reporter: Hanno Boeck, Assigned: Marc Attinasi)

Tracking

({testcase})

Trunk
Future
x86
Windows XP
testcase
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-AT; rv:1.0rc1)
Gecko/20020417
BuildID:    2002041711

Go to the Page and try to use the Menu (with Javascript enabled).
THere appear strange graphic-errors.
The Bug is only in the WIndows-Version (for me WinXP), in Linux there are no
problems.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Go to www.arscula.de
2. try to use the menus
3.

Actual Results:  Some strange graphic-errors.

Comment 1

16 years ago
Same with 2002041711/RC1/Win2K, but IMHO is bug on site developer's side. 
In MSIE5.0 is page rendered correctly.

Comment 2

16 years ago
I see this too (RC1, wXP) and actually the JS looks ok. and what makes me think
that mozilla is to blame is, that maximizing the window or even resizing by 1
pixel yields the ought-be correct result

accepting bug, chaning to normal, proposing mozilla1.0


JS used:
<img src="png/krone.png"
style="position:absolute;top:23px;left:289px;visibility:hidden;" width="15"
height="10" border="0" alt="" id="kontakt"> 
<a href="kontakt.html"><span
style="position:absolute;top:33px;left:285px;width:70px;height:28px;"
onMouseOver="document.getElementById('kontakt').style.visibility = 'visible'"
onMouseOut="document.getElementById('kontakt').style.visibility = 'hidden'"> 
Severity: major → normal
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Keywords: mozilla1.0

Comment 3

16 years ago
Reassigning to Layout; cc'ing Boris in case this is a known CSS
positioning problem. I will attach reduced testcases below -
Assignee: rogerl → attinasi
Component: JavaScript Engine → Layout
QA Contact: pschwartau → petersen

Comment 4

16 years ago
Created attachment 80045 [details]
Reduced testcase

Comment 5

16 years ago
Created attachment 80046 [details]
Reduced testcase with <LINK> element removed

Comment 6

16 years ago
Using Mozilla binaries 20020415xx on WinNT, Linux, Mac9.1
Both testcases work fine on Linux, Mac.

But on WinNT, the mouseovers produce strange results. The second
testcase works better: only the "Modelle" mouseover gets corrupted.
Summary: Strange graphic-errors on page above → Strange layout errors on mouseovers

Comment 7

16 years ago
Changing QA Contact
QA Contact: petersen → moied

Updated

16 years ago
Priority: -- → P2
Works fine for me using 2002050108 build on WinXP.

moied@netscape.com: Can you test this using WinNT?. Thanks. 
Target Milestone: --- → Future
(Reporter)

Comment 9

16 years ago
I made some more tests with Windows 98.
In Mozilla RC1 the error still appears.
In the current nightly (2002050108), it no longer appears.

So it seems that it is fixed now. Can others confirm this?

Updated

16 years ago
Keywords: testcase

Comment 10

16 years ago
WFM using mozilla build 20020508 on WinNT and Linux.

Comment 11

16 years ago
I used mozilla Trunk builds in Comment #10.
(Reporter)

Comment 12

16 years ago
The bug was away in some nightly-builds, but it is back in RC2!!
WFM, 2002-08-24-04 trunk Linux
WFM, 2002-08-24-04 trunk Windows 2000
(Reporter)

Comment 14

15 years ago
This is fixed with 1.1, so anyone who has acces to it please close it.
Um... you reported the bug.  So you have permissions to resolve it any time you
want....
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.