http proxy port configuration is not remembered

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
UI Design
--
major
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
14 years ago

People

(Reporter: jose luis vazquez gonzalez, Assigned: Samir Gehani)

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.0rc1)
Gecko/20020417
BuildID:    2002041711

The proxy port configuration is not remembered, oyu have to specify
it everytime you start mozilla up. Other proxy protocols such as
ftp, gopher... are remembered, http is the only one whose port
appears blank (the ip is correct tough). In any case manual proxy
configuration is unchecked and Direct connection to the Internet is 
selected in its place.
It happens in 1.0. Didn't happen in 0.9.8, 0.9.9 or Netscape 6.2.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.start it up behind a proxy
2.configure it and test it works through the proxy
3.stop it and start it up again and see it does not go through the proxy anymore

Actual Results:  it does not go through the proxy anymore, although it was
correctly configured on the previous session

Expected Results:  keep the proxy config

It is sharing the PC with a Netscape 6.2 version, wich work perflectly.

It inherited the configuration from NS6.2, including the proxy config except for
the HTTP proxy port:

http:   192.168.40.50 -
ftp:    192.168.40.50 3128
gopher: 192.168.40.50 3128
...

NOTE: the startup accelerator is switched off as it seemed to prevent some
configuration changes be taken into account

Comment 1

16 years ago
reporter: did you have netscape 6.2 and mozilla using the same profile? that is
not something you should do.

can you reproduce this with a recent build of mozilla and a profile that hasn't
been used by netscape? if so, please comment again with details. if not, please
resolve this bug as WORKSFORME. thanks.

Comment 2

16 years ago
no response from reporter for >30 days, resolving WORKSFORME.

reporter: if you can reproduce this bug with a recent build of mozilla (for
example, 1.2), please reopen this bug and give details. thanks.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Core → Mozilla Application Suite
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.