Daily 57.0a1 Aug 28 downloads folders of Yahoo mail in imap, but doesn't download messages.

RESOLVED DUPLICATE of bug 1394642

Status

--
major
RESOLVED DUPLICATE of bug 1394642
a year ago
a year ago

People

(Reporter: tetsuji.rai, Unassigned)

Tracking

Trunk

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

a year ago
Version 57.0a1 (Aug 28 version) doesn't download Yahoo mail messages (even message titles) at all in IMAP.  Somehow folders are downloaded.  This happens current release version.  Only sending is possible.

Updated

a year ago
Summary: Daily (as of downloads folders of Yahoo mail in imap, but doesn't download messages. → Daily 57.0a1 Aug 28 downloads folders of Yahoo mail in imap, but doesn't download messages.

Comment 1

a year ago
Maybe related to bug 1394642. We haven't made changes to IMAP recently.

Do other version of TB work? Like TB 52.3 ESR, TB 56 beta or an earlier Daily?
(Reporter)

Comment 2

a year ago
Until some days ago, Daily had been working properly with Yahoo mail.   I'm using IMAP with gmail, but they are normally working.  Only Yahoo is affected however many times I deleted the account and add the account.

Comment 3

a year ago
It's not a TB problem, maybe https://support.mozilla.org/en-US/questions/1172099 is related.
When you suspect something broke in a nightly build, the definitive test is to download and try the last "older" version that you remember working.  http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/nightly/2017/   Then, if it is a Thunderbird bug and you have a one day regression range, we have something solid to find the cause.
(Reporter)

Comment 5

a year ago
I'm sure Aug-1 build (56.0a1) was working, but if I tried it now, it doesn't work either.  It may be a Yahoo problem.
(Reporter)

Comment 6

a year ago
But I must mention Outlook 2016 is working with Yahoo Mail perfectly now.
(Reporter)

Comment 7

a year ago
oh, now Aug-1 build (56.0a1) is working with my Yahoo account.
(Reporter)

Comment 8

a year ago
After reinstalling Aug-29 build (57.0a1 64bit Windows), Yahoo mail somehow is working properly.  Very weird.

Comment 9

a year ago
No, it's not weird. Yahoo are changing things while you're trying different versions.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → INVALID
(Reporter)

Comment 10

a year ago
I got it.   Then it's invalid.
https://support.mozilla.org/en-US/questions/1168153?page=2#answer-1001386 confirms yahoo having issues
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Comment 12

a year ago
OMG!  It's a paid account!
Thank you for investigating!
(Reporter)

Comment 13

a year ago
Created attachment 8902871 [details]
tb-yahooerr.png

When Yahoo mail fails to download, this error message appears.

Comment 14

a year ago
Thanks for letting us know.
Status: VERIFIED → RESOLVED
Last Resolved: a year agoa year ago
Resolution: INVALID → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1394642
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.