Firefox logo should float in place

VERIFIED FIXED in Firefox 57

Status

()

enhancement
P1
normal
VERIFIED FIXED
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: abenson, Assigned: gasolin)

Tracking

57 Branch
Firefox 57
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(firefox57 verified)

Details

(Whiteboard: [photon-onboarding][photon-onboarding-newui])

Attachments

(1 attachment)

Reporter

Description

2 years ago
Currently, the Firefox logo is in-flow of the page and scrolls up when the page is scrolled. The logo should float in place like the setting gear in the right-hand corner.
Whiteboard: [photon-onboarding] [photon-onboarding-newui] → [photon-onboarding][photon-onboarding-newui][triage]
Assignee

Updated

2 years ago
Assignee: nobody → gasolin
Status: NEW → ASSIGNED
Flags: qe-verify+
Priority: -- → P1
Whiteboard: [photon-onboarding][photon-onboarding-newui][triage] → [photon-onboarding][photon-onboarding-newui]
Comment hidden (mozreview-request)
QA Contact: jwilliams
Comment on attachment 8908482 [details]
Bug 1399983 - Firefox logo should float in place;

https://reviewboard.mozilla.org/r/180146/#review185324
Attachment #8908482 - Flags: review?(rexboy) → review+

Comment 3

2 years ago
Pushed by flin@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/f9bf0e04b934
Firefox logo should float in place;r=rexboy

Comment 4

2 years ago
bugherder
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/f9bf0e04b934
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 2 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Firefox 57

Comment 5

2 years ago
I have reproduced this bug with Nightly 57.0a1 (2017-09-14)  on Windows 8.1 , 64 Bit ! 

This bug's fix is Verified with latest Nightly 57.0a1 !

Build   ID    20170917100334
User Agent    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

[bugday-20170913]
I have verified that this is fixed on today's nightly.
Status: RESOLVED → VERIFIED
I reproduced this issue using Fx 57.0a1 (build ID: 20171013042429), on Windows 10 x64. 
I verified this issue using Fx 57.0b8 on Windows 10 x64 , Ubuntu 14.04 LTS and mac OS X . I can confirm this issue is fixed.
Flags: qe-verify+
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.