Progress bar appears when loading page but URL bar does not

RESOLVED DUPLICATE of bug 1402594

Status

()

defect
RESOLVED DUPLICATE of bug 1402594
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: kats, Assigned: rbarker)

Tracking

58 Branch
All
Android
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 obsolete attachment)

Last few nightlies, I've noticed strange behaviour where I'll click on a link with the dynamic toolbar hidden, and the toolbar will not appear. However the progress bar will appear in the position it should be if the toolbar is visible (i.e. floating a little but down from the top of the screen). Seems to happen petty often. Randall, can you look into this? If you are not seeing this I can try to provide clearer STR or get a regression range.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 2 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1402594
Assignee: nobody → rbarker
It's easy to reproduce. Looking into it.
Comment on attachment 8911938 [details]
Bug 1402819 - Fix regression where toolbar does not become visible when link is pressed

Uploaded to wrong bug.
Attachment #8911938 - Attachment is obsolete: true
Attachment #8911938 - Flags: review?(nchen)
Comment on attachment 8911938 [details]
Bug 1402819 - Fix regression where toolbar does not become visible when link is pressed

https://reviewboard.mozilla.org/r/183346/#review188478

This bug was duped to bug 1402594 :)
Attachment #8911938 - Flags: review+
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.