If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

1.0rc1 does not install

VERIFIED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
Installer
VERIFIED WORKSFORME
16 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Joel Weinstein, Assigned: dveditz)

Tracking

Trunk
PowerPC
Mac System 8.6

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 (Macintosh; U; PPC)
BuildID:    20020426

When trying to install 1.0rc1, splash screen appears but after 15 seconds all installation activity stops and only a force quit will stop the stalled 
process. Both complete install and custom install with only browser and chat. 

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Download installer
2.Unstuff
3.Begin installation process

Actual Results:  Installation splash screen appeared and activity began and continued for about 15 seconds. Five minutes later with no further activity, 
force quit.

Expected Results:  Installed.

Build .099 installed on the same system and worked well.

Comment 1

16 years ago
did you install into a new directory. If no please do...
QA Contact: bugzilla → ktrina

Comment 2

16 years ago
have you tried the latest mozilla - rc3 ?
if the installation worked fine, please mark this as WorksForMe.

Thanks.

Comment 3

16 years ago
could you please test your installation using mozilla 1.0.

your reply is requested, otherwise this bug will be marked WorksForMe.

Thanks.

Comment 4

16 years ago
please reopen if you see the problem using the latest release.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 5

15 years ago
Verified WFM
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.