pasting text in new window followd by delete doesn't work

VERIFIED FIXED in M12

Status

()

P2
normal
VERIFIED FIXED
19 years ago
17 years ago

People

(Reporter: sujay, Assigned: mozeditor)

Tracking

Trunk
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

19 years ago
using 9/16 build of apprunner

1) launch apprunner
2) launch editor
3) select all
4) delete
5) type abc
6) highlight abc and do edit | copy
7) open new blank window or ender test page and select all + delete
8) edit paste
9) put caret between a and b
10) hit backspace/delete

it doesn't get rid of the "a" like it should...happens only with
text you pasted...if you had typed the text it would have worked fine...

all platforms
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
(Assignee)

Comment 1

19 years ago
this may be related to 13662.  accepting bug.
(Assignee)

Updated

19 years ago
Target Milestone: M11
(Assignee)

Comment 2

19 years ago
m11
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 3

19 years ago
fixed
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
(Reporter)

Comment 4

19 years ago
still not fixed in 9/22 build...

Updated

19 years ago
Priority: P3 → P2

Comment 5

19 years ago
Joe: is this fixed or not?  If not, it's M12.
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: REOPENED → ASSIGNED
Target Milestone: M11 → M12
(Assignee)

Comment 6

19 years ago
i think this is fixed but that I didn't check it in (i had the fix on my portable
- doh!).  will go in as soon as m12 opens.

Updated

19 years ago
Resolution: FIXED → ---

Comment 7

19 years ago
Clearing Fixed resolution due to reopen.  Please marked fixed when checked
in..thanks!
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago19 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 8

19 years ago
fixed
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Comment 9

19 years ago
verified in 11/4 build.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.