Closed Bug 1415168 Opened 2 years ago Closed 2 years ago

Fix 404 error when running talos speedometer locally

Categories

(Testing :: Talos, defect)

defect
Not set

Tracking

(firefox59 fixed)

RESOLVED FIXED
mozilla59
Tracking Status
firefox59 --- fixed

People

(Reporter: igoldan, Assigned: rwood)

Details

(Whiteboard: [PI:November])

Attachments

(1 file)

When running ./mach talos-test -a speedometer locally, the test fails. The browser remains stuck with a page displaying:

Error response

Error code 404.

Message: File not found.

Error code explanation: 404 = Nothing matches the given URI.

The last console log is:

14:55:42     INFO -  TEST-INFO | started process 31062 (/home/firefox-dev/mozilla-central/objdir-frontend/dist/bin/firefox --no-remote -profile /tmp/tmpUMFAmW/profile -tp file:/home/firefox-dev/mozilla-central/testing/talos/talos/tests/speedometer/speedometer.manifest.develop -tpnoisy -tpcycles 1 -tppagecycles 5)
I reproduced this both on Windows and Linux platforms.
Whiteboard: [PI:November]
Summary: Fix 404 error from Speedometer → Fix 404 error when running talos speedometer locally
I'll take this one
Assignee: nobody → rwood
Status: NEW → ASSIGNED
Comment on attachment 8932600 [details]
Bug 1415168 - Fix 404 error when running talos speedometer locally;

https://reviewboard.mozilla.org/r/203662/#review209296

Looks good. Local test confirmed this!
Attachment #8932600 - Flags: review?(igoldan) → review+
Pushed by rwood@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/30f9238d83d1
Fix 404 error when running talos speedometer locally; r=igoldan
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/30f9238d83d1
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 2 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla59
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.