jula.se - navigation tree requires layers

RESOLVED FIXED

Status

Tech Evangelism Graveyard
Other
P3
major
RESOLVED FIXED
16 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Mats Lindeblads, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [eurocontest] [proprietary-javascript], URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.0rc1)
Gecko/20020417
BuildID:    2002041711

The tree browsing in the leftmost part of this mailorder home page does not even
appear. By a simple comparison using IE5.01 you will see the difference.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Open webpage in stated build of Mozilla
2.
3.

Actual Results:  Same status as above

Expected Results:  Appearance of a tree browser of their product tree.

Updated

16 years ago
Component: Browser-General → Europe: West
Product: Browser → Tech Evangelism
Version: other → unspecified

Comment 1

16 years ago
moving to evangelism...
Assignee: Matti → nitot
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Priority: -- → P2
QA Contact: imajes-qa → caillon
Summary: Tree browsing doesn´t even appear... → jula.se : Tree browsing doesn´t even appear...
Whiteboard: [eurocontest]

Comment 2

16 years ago
the error I get _when the site loads_ ...

Error: alertProps is not defined
Source File: http://www.jula.se/javascripts/layers.js
Line: 19

Updated

16 years ago
Whiteboard: [eurocontest] → [eurocontest][working]

Updated

16 years ago
Severity: major → critical
Whiteboard: [eurocontest][working] → [eurocontest]

Comment 3

16 years ago
Only supports document.all and document.layers
Severity: critical → major
OS: Windows 2000 → All
Priority: P2 → P3
Hardware: PC → All
Summary: jula.se : Tree browsing doesn´t even appear... → jula.se - navigation tree requires layers
Whiteboard: [eurocontest] → [eurocontest] [proprietary-javascript]
move...
Component: Europe: West → Other
other default owner
Assignee: nitot → other
QA Contact: z-caillon-obsolete2 → other

Comment 6

12 years ago
they have changed the site so the menu works.

am i allowed to set fixed on this bug.
fixed
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.