Cannot login to Netscape WebMail

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
14 years ago

People

(Reporter: plyxrbo, Assigned: samir_bugzilla)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X; en-US; rv:1.0rc1)
Gecko/20020417
BuildID:    2002041712

I get a window, and it asks me for username and password, but nothing happens
after clicking submit

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Goto that website
2. Enter username and password
3. Click submit

Actual Results:  Nothing happens.  It appears that it is trying to login, but
never actually gets there.

Expected Results:  I would expect it to login the Netscape Webmail screen

Comment 1

17 years ago
Check you haven't got cookies disabled.  That happened to me on that site.
If you see the problem with enabled cookies:
Can you please try it again with an additional test profile ?

Comment 3

17 years ago
I have the same problem on Linux (Mandrake 8.2) running Mozilla 1.0 RC2 (build
2002051009) with cookies enabled. I can log in fine using Mozilla 0.9.8 running
against the same user configuration files. Logging in takes me to a secure page
(per the warning I get), then back to an unsecure page (another warning) that
asks me to log in again.

Comment 4

17 years ago
WorksForMe using FizzillaCFM/2002051005.

Comment 5

17 years ago
I was having this problem with netscape calendar and netscape mail.  The sites
loaded properly under a new profile. I ended up deleting all AOL, netscape,
webmail and ncmail related cookies in the problem profile.  Netscape calendar
and mail started loading properly afterwards.  The reason I deleted all the
netcape and aol cookies was because I wasn't sure which one was the problem.
There is a known and already fixed bug about old cookies.

Reporter: Can you please answer the questions ?
(new profile and/or delete the cookies ?)

Comment 7

17 years ago
no reply from reporter for 2 months

Comment 8

17 years ago
Setting NEW per comment 3. Duplicate of bug 145492?
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
OS: MacOS X → All
Hardware: Macintosh → All
-> wfm
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Core → Mozilla Application Suite
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.