[INFOBOT] optionally don't require ? suffix when on baffled or heard

RESOLVED FIXED in 2.6

Status

Webtools
Mozbot
--
enhancement
RESOLVED FIXED
16 years ago
9 years ago

People

(Reporter: Charlie Allom, Assigned: Hixie (not reading bugmail))

Tracking

PowerPC
NetBSD

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
old infobot used to be able to pick up things it knew an answer to, without a question mark at the end of the line.. like:

<yeled> dumb bot
<infobot> YES I AM!

now I've moved to mozbot:

<yeled> dumb bot
<yeled> mozbot, dumb bot
<mozbot> yeled: YES I AM!
(Assignee)

Updated

16 years ago
Summary: Infobot.bm should be more chatty with a 'var chatty '+yes" → [INFOBOT] optionally don't require ? suffix when on baffled or heard

Comment 1

16 years ago
Created attachment 82445 [details]
edited Infobot module not requiring " ? " to retrieve a factoid

hi there, 

that was one of the first things i changed about the Infobot module when i got
mozbot, attached you will find a version of the Infobot.bm file that doesnt
require a ? to retrieve a factoid.
(Assignee)

Comment 2

14 years ago
<Hixie> mozbot: hi
<mozbot> hi Hixie
<Hixie> dumb bot
<mozbot> :(

But I see what you mean about factoids, that could be useful I guess... I'll
look at the patch. Only 18 months late... Ahem...
(Assignee)

Comment 3

14 years ago
ok. added eagerToHelp mode. (also added ridiculouslyEagerToHelp mode...)
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 4

14 years ago
Thanks hixie. lemme try this out.
(Assignee)

Comment 5

14 years ago
I guess infobot users are used to this, but I find it kinda annoying :-) It
makes mozbot say he doesn't know the answer everytime I make a typo in a mozbot
command. Did infobot actually claim ignorance when handling stuff like this?
QA Contact: kerz → mozbot

Updated

9 years ago
Target Milestone: --- → 2.6
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.