Status

SeaMonkey
UI Design
--
major
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Jason Yates, Assigned: Samir Gehani)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0rc2) Gecko/20020510
BuildID:    2002051013

Random occurrence of vertical lines.  The problem is pretty hard to describe, so
I put a picture at www.jaywhy.net/mozilla.png.  I usually close and start up the
browser, and drag another windows over the vertical lines, like a terminal, then
they disappear.  The lines reappear after a few minutes of browsing.  I'm using
xinerama with XFree86 4.2.0, the problem ONLY occurs on the monitor controlled
by a Nvidia TNT2 32mb AGP card.  The problem also occurs in evolution, but only
on pages with HTML.  I'm guessing they use your shared libraries.

I'm using the Mozilla 1.0rc2.  I noticed the problem in Mozilla 9.9 but not
Mozilla 1.0rc1, so I figured you fixed the problem.

email me at jaywhy2@comcast.net if you need anything, I could probably look into
the problem more, especially if the bug is new.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Browser normally eventually it happens
2.
3.

Actual Results:  It takes a few minutes but reoccures.

Expected Results:  no clue
url seams dead..
WFM with trunk 2002073022, linux. reporter (Jason Yates): can you reproduce this
bug with a recent build of mozilla (for example, 1.1beta)? if so, please comment
again with details. if not, please resolve this bug as WORKSFORME. thanks.
no answer.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Core → Mozilla Application Suite
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.