unable to post on forums

RESOLVED INVALID

Status

()

Core
Networking: Cookies
--
major
RESOLVED INVALID
16 years ago
16 years ago

People

(Reporter: David Garrett, Assigned: Stephen P. Morse)

Tracking

Trunk
PowerPC
Mac System 9.x
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC; en-US; rv:1.0rc2) Gecko/20020510
BuildID:    20020511005

I am unable to post a reply or start a thread to any forums site ie:
Macfora,Macaddict,Japantoday, etc. I just keep getting bounced back to the login
page. When I initialy log in, the login data is accepted by the site as good.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Access forums page
2.log in
3.send reply to a posting, or attempt to start a new thread.

Actual Results:  bounced back to login page

Expected Results:  forums posting shows up on that thread, or new thread started

did not have this problem with netscape 6
To cookies; this is likely fixed by today's checkin to fix some cookie-rejection
logic....
Assignee: Matti → morse
Component: Browser-General → Cookies
QA Contact: imajes-qa → tever
(Assignee)

Comment 2

16 years ago
Is your cookie-acceptance pref set to originating-server-only?  If so, try it 
with accept-all.
(Reporter)

Comment 3

16 years ago
Have downloaded build #2002051708 and am still having same problem. Cookie
acceptance has always been set to "all".

Comment 4

16 years ago
David, is this problem still reproducible using a current build? If so, can you reproduce this 
problem using a new Mozilla user profile?

Comment 5

16 years ago
Dave: Does this problem still exist when trying steps from Comment 4?

Comment 6

16 years ago
Resolving Invalid, Reporter doesn't respond anymore
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.