Some message forwarded by Outlook can not be displayed correctly in Mozilla Mail

RESOLVED EXPIRED

Status

--
major
RESOLVED EXPIRED
17 years ago
13 years ago

People

(Reporter: youying, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(4 attachments)

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; zh-TW; rv:1.0rc2) Gecko/20020510
BuildID:    2002051006 (1.0 RC2)

Some message (HTML style)  forwarded by Outlook  can not be displayed correctly
 in Mozilla Mail. Pics are not seen.


Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Please refer to the attachment source (forwarded by Outlook)

* I don't know how to reproduce...because I do not use Outlook.

Actual Results:  Mozilla should display these pics.

**** Please refer to the first attachment *****
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
Created attachment 83987 [details]
The broken display in MozillaMail.

This pic is what I saw in MozillaMail.
Mozilla can not display those pics, just keep it as attachment.
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
Created attachment 83988 [details]
The broken display in MozillaMail.

This pic is what I saw in MozillaMail.
Mozilla can not display those pics, just keeps it as attachment.
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
Created attachment 83990 [details]
The message source forwarded by OutlookExpress.

This may be a little bit larger.
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
Created attachment 83993 [details]
The forwarded message can be displayed in OutlookExpress correctly.

Comment 5

16 years ago
Problem may be unicode in the url, which was broken in 1.0 if I remember
correctly. Mozilla is now a UTF-8 app. Try again with a modern build.
Product: Browser → Seamonkey

Comment 6

14 years ago
I've tested the message in attachment (id=38990) in an IMAP folder by itself. 
The image displays fine using a Thunderbird built on 2004/11/27 from the
AVIARY_1_0 branch.  It also displays fine using a Mozilla 1.7.3 built on
2004/09/19 from the MOZILLA_1_7_3_RELEASE branch.

You-Ying, have you checked whether the bug still exists in recent Mozilla or
Thunderbird versions?

Comment 7

14 years ago
Sorry, that last comment should have read attachment (id=83990).

Updated

14 years ago
Assignee: sspitzer → mail
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.