engilutions.com - shows up as a blank page

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
RESOLVED INCOMPLETE
16 years ago
3 years ago

People

(Reporter: abrody, Unassigned)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
Unknown cause.   Using Mozilla build 2002051908.  Explorer for X renders it fine.

Comment 1

16 years ago
The initial page is a blank page, with an onload handler that tries to use IE's 
window.navigate to change the current url. Whatever.
Assignee: Matti → doron
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Browser-General → US General
Ever confirmed: true
Product: Browser → Tech Evangelism
QA Contact: imajes-qa → zach
Version: other → unspecified
Same thing happens to me using Chimera build 2002091704
Bug is still active : happens with Netscape 7, Mozilla 1.2b and Chimera 0.6
Is there something someone can do about this ?

Updated

15 years ago
Summary: shows up as a blank page → engilutions.com - shows up as a blank page

Comment 4

15 years ago
There is absolutely NOTHING that Mozilla.org should do about this. This is
purely an evangelism. 

The problem is that Engilutions' web desiger sucks goat. They use a proprietary
IE JScript method (window.navigate) instead of the equivalent ECMA-standard
javascript property (location.href)
 http://www.dardenhome.com/js/x654877.htm
 http://msdn.microsoft.com/workshop/author/dhtml/reference/methods/navigate.asp

The solution is to contact Engilutions and ask them to fix it. End of story.
 http://www.engilutions.com/6_contact.htm

Comment 5

15 years ago
BTW, this bug should be platform All/All rather than Mac/OSX.

Updated

15 years ago
OS: MacOS X → All
Hardware: Macintosh → All

Comment 6

15 years ago
tech evang june 2003 reorg
Assignee: doron → english-us
QA Contact: zach → english-us

Comment 7

11 years ago
The same is true for dic.naver.com, distrowatch.com, dictionary.com and several others on my Firefox 1.5.0.5.

Comment 8

7 years ago
INCOMPLETE due to lack of activity since the end of 2009.

If someone is willing to investigate the issues raised in this bug to determine whether they still exist, *and* work with the site in question to fix any existing issues, please feel free to re-open and assign to yourself.

Sorry for the bugspam; filter on "NO MORE PRE-2010 TE BUGS" to remove.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.