Closed Bug 1458819 Opened Last year Closed Last year

esr60: platform.ini doesn't reference "releases/mozilla-esr60"

Categories

(Firefox Build System :: General, defect)

3 Branch
defect
Not set

Tracking

(firefox61 fixed)

RESOLVED FIXED
mozilla61
Tracking Status
firefox61 --- fixed

People

(Reporter: jlorenzo, Assigned: jlorenzo)

References

Details

Attachments

(1 file)

Instead it references "projects/mozilla-esr60". That's probably caused by a missing piece of config: https://tools.taskcluster.net/groups/HspcWNJKRjOD_3rdBqdFSQ/tasks/fo-c62ciTw6Ta08s7EZ2vQ/runs/0/logs/public%2Flogs%2Flive_backing.log#L547
Assignee: nobody → jlorenzo
Attachment #8972809 - Flags: review?(sfraser) → review+
Comment on attachment 8972809 [details]
Bug 1458819 - esr60: platform.ini doesn't reference "releases/mozilla-esr60"

https://reviewboard.mozilla.org/r/241374/#review247194

Awesome, nice find.
Pushed by jlorenzo@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/6bcecf11bc2b
esr60: platform.ini doesn't reference "releases/mozilla-esr60" r=sfraser
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/6bcecf11bc2b
Status: NEW → RESOLVED
Closed: Last year
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla61
Pushed by mozilla@hocat.ca:
https://hg.mozilla.org/integration/mozilla-inbound/rev/e9cec41e7772
esr60: platform.ini doesn't reference "releases/mozilla-esr60" r=sfraser
Good catch by the linter. I'm not sure what was comment 7 for. Redirecting to Tom.
Flags: needinfo?(jlorenzo) → needinfo?(mozilla)
I uplifted this to m-c, not realizing it had already been uplifted (hg was happy to add the section twice). Hence the linting error, and backing out the uplift.
Flags: needinfo?(mozilla)
Version: Version 3 → 3 Branch
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.