Closed Bug 1464226 Opened Last year Closed Last year

quicksearch can't search for "Resolution:---"

Categories

(bugzilla.mozilla.org :: General, defect)

Production
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: dbaron, Assigned: dylan)

References

Details

Attachments

(1 file)

PR
45 bytes, text/x-github-pull-request
Details | Review
Quicksearch doesn't appear to allow searching for "---" (which is what query.cgi uses) or some other obvious indicator (I tried decreasing numbers of dashes, including none) for unresolved bugs.

This has become urgent as a result of bug 1445054, which means that most of the searches that I previously did over open bugs should now be searches over both open and INACTIVE Bugs.

Steps to reproduce:
load https://bugzilla.mozilla.org/buglist.cgi?quicksearch=component%3ALayout%20resolution%3A---%2CINACTIVE%20css%20test&list_id=14164738

Actual results:
  result list contains only INACTIVE bugs

Expected results:
  result list should contain both INACTIVE and open bugs, i.e., including the bugs in:
  https://bugzilla.mozilla.org/buglist.cgi?quicksearch=component%3ALayout%20css%20test&list_id=14164741
Assignee: query-and-buglist → nobody
Component: Query/Bug List → General
Product: Bugzilla → bugzilla.mozilla.org
QA Contact: default-qa
Version: unspecified → Production
Attached file PR
That's a bit surprising, really. This should be the expected behavior.

I wonder if a few more fields have "---" means ""?
Assignee: nobody → dylan
Status: NEW → ASSIGNED
This will be out on tuesday.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: Last year
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.