Closed Bug 14723 Opened 21 years ago Closed 21 years ago

[PP] linux only, Mail account not displaying.

Categories

(MailNews Core :: Networking, defect, P3, major)

HP
Linux

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED INVALID

People

(Reporter: esther, Assigned: sspitzer)

Details

Using 19990923 Commercial or Mozilla builds on linux, don't display the mail
accounts.  Trying to find a work around now, by creating a new account.  Can't
test mail until this is fixed.

1. Run mozilla-apprunner.sh -installer to bring up the list of accounts
2. Select one of your accounts and click Start
3. Select Messenger from Tasks menu

Results: Notice your mail account is not listed, a Local Folder has been created
but your account is not there
Expected:  To see the mail account I selected
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M11
accepting.

investigating now...
Severity: blocker → major
Possible user error.  I had removed my old seamonkey build (located in
sea922)and put the new one in a different directory (sea923).  Was I suppose to
remove the registry in the .mozilla folder because the product is in a
different location?  The reason I ask, is after removing that regisgry file, I
launched the installer and created a New profile name to match the goes account
(which indicated it needed Migrating because I deleted the registry).  I then
opened that account and all is OK.  Changing the severity because of workaround.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 21 years ago
Resolution: --- → INVALID
marking invalid.

I think we determined this to be user error.

if not, please reopen.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Linux (1999-10-07-08 M11)
Indeed. I do not see this problem in today's build
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.