Closed Bug 14749 Opened 20 years ago Closed 20 years ago

Find not highlighting text.

Categories

(Core :: DOM: Editor, defect, P3)

defect

Tracking

()

VERIFIED WORKSFORME

People

(Reporter: sujay, Assigned: mcafee)

Details

using 9/23 build of apprunner

1) launch apprunner and editor
2) try doing a Find from the dialog.

I don't see the document scroll down and it doesn't seem
to be finding the text you're looking for. Also in the console
I see this message keep displaying for every time you click
on the find button:


JavaScript Error: TypeError: data has no properties
URL: chrome://global/content/finddialog.js
LineNo: 65

linux only...
Assignee: buster → sfraser
Target Milestone: M12
assigned to sfraser for initial triage, grab a linux-head and nail this one for
M12 if possible.  It would be awefully strange if the javascript error were
really linux-only.
Status: NEW → ASSIGNED
cc law. Is this really linux only?
OS: Linux → All
Hardware: Other → All
Summary: [PP] Find not operational on linux → Find not operational on all platforms..
wait a sec....its all platforms....sorry for the confusion
using 9/23 build.
Works for me on Mac at least.
Works on Win32 too, I have a buid from 8am today.
Assignee: sfraser → mcafee
Status: ASSIGNED → NEW
Summary: Find not operational on all platforms.. → Find not operational in Linux optimized build
Yup, and it works on Linux, debug build.
So this is either a difference between debug and optimized builds, or between the
Mozilla and commercial builds. Some linux person will have to track this down.
Summary: Find not operational in Linux optimized build → Find not highlighting text.
okay its finding alright, but its not highlighting the word...
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 20 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
works on linux, not highlighting on solaris, that's 10699.
Better to mark this worksforme on linux than dup of 10699.
Status: RESOLVED → VERIFIED
verified in 11/29 build.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.