mozilla above 1.0 doesn't start on win95

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
General
--
major
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
13 years ago

People

(Reporter: reuss, Assigned: Matti)

Tracking

Trunk
x86
Windows 95

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
i tried 1.0 rc1, rc2, rc3, but the last version that works with my win95 is 0.99.
The installer installs the software, but when i start it, the splash screen
appears and there is a mozilla process running in the background, but that is
all. I would like to use the more recent versions, but it seems impossible.
(Assignee)

Comment 1

16 years ago
Reporter:
Please try RC3 and create a new profile.
(run "mozilla -profilemanager" to create an additional test profile).

no blocker..
Severity: blocker → major

Comment 2

16 years ago
RC3 Installed fine for me. Build 2002052306 on win95.

Comment 3

16 years ago
If you have XUL caching on, delete your .mozilla/(profile)/(gibberish)/XUL.masfl
file and see if that fixes it.  If you don't have XUL caching on
(Prefs/Debug/Networking/Disable XUL Cache would be *unchecked* in this case), my
problem may be an unrelated bug.  Oh, my stats are: Linux 2.4.18, the 20020601
trunk build.  Obviously, this has to be on an existing profile.

Comment 4

16 years ago
Oops, sorry for the spam. Ignore my message. I wasn't paying attention to the
"1.0" part (I didn't have this problem in 1.0). :)

Comment 5

16 years ago
WFM 1.1a marking as such.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.