Closed Bug 1489754 Opened Last year Closed Last year

Send tab devices not appearing on link right-click

Categories

(Firefox :: Sync, defect)

defect
Not set

Tracking

()

VERIFIED FIXED
Firefox 64
Tracking Status
firefox-esr60 --- unaffected
firefox62 --- unaffected
firefox63 --- unaffected
firefox64 --- verified

People

(Reporter: eoger, Assigned: jaws)

References

Details

(Keywords: regression)

Attachments

(2 files)

This is probably a regression from bug 1470555, I don't have time to investigate further since I'm on pto.

Str:

- Be connected to sync with multiple accounts
- Right click a link, hover the "Send Link to device" menu item.

Expected:
Devices list is shown.

Actual:
Popup is not opening. (see screenshot)

Note that the popup works on non-links (page etc).
Assignee: nobody → jaws
Status: NEW → ASSIGNED
Comment on attachment 9007890 [details]
Bug 1489754 - Update the caller of populateSendTabToDevicesMenu to use new tab argument. r?adw

Drew Willcoxon :adw has approved the revision.
Attachment #9007890 - Flags: review+
Pushed by jwein@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/0e1d6337866d
Update the caller of populateSendTabToDevicesMenu to use new tab argument. r=adw
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/0e1d6337866d
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: Last year
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Firefox 64
I've reproduced the issue on Windows 7 x64 using Nightly 64.0a1 (2018-09-09). 

Verified fixed on Windows 7 x64, Ubuntu 16.04 x64 and macOS 10.13 using Firefox 64 Beta 3 (buildID: 20181022150107).
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.