Closed Bug 1495297 Opened Last year Closed Last year

After the visual update, as a moderator I cannot mark an answer as solution

Categories

(support.mozilla.org :: Questions, task)

task
Not set

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: MikkCZ, Assigned: guigs)

References

()

Details

When I want to mark an answer as a resolution, https://support.mozilla.org/cs/questions/1233894#answer-1157328 specifically, the option is not there. As I still see some threats marked as resolved, I assume the option disappeared for modearators only, but not for the users (or maybe the link they get via e-mail works).
This was also brought up in the SUMO community discussions UI Redesign/Refresh thread.  See
https://support.mozilla.org/en-US/forums/contributors/713162?&page=2#post-74807

See also cor-el's comment in the same thread, which I've copied below:
Quote: In the support forum, there is no longer a button to undo a solution mark. 
There is no button to set the solution either (form.solution and form.unsolve)
Is this a permission problem because there haven't been changes to this code if I check GitHub.
* https://github.com/mozilla/kitsune/blob/master/kitsune/questions/jinja2/questions/includes/answer.html#L86
Component: Forum → Questions
I made this change last Wed to try to drive the discussion for how we can better mark solutions. I can add it back and document some of the reasoning behind the experience in the discussion thread more formally.
The permission has been added back to the Forum Moderators group.
Assignee: nobody → rmcguigan
Status: NEW → ASSIGNED
(In reply to guigs [:guigs] PST (please needinfo me!) from comment #3)
> The permission has been added back to the Forum Moderators group.
I can now mark and undo answers as the solution so I'll close this bug.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: Last year
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.