only a 4 inside a circle loads; IE loads the whole thing

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Layout
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
16 years ago

People

(Reporter: Felipe, Assigned: Marc Attinasi)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020530
BuildID:    2002053012

This may be just M$-specific programming, but this page isn't loading in Moz.
All that loads is a small, white "4" inside a small, tan circle.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Go to URL listed
2. Try to view page
3.

Actual Results:  white page w/ just a 4 inside a circle in the upper left; see
description

Expected Results:  should have loaded whole page, à la IE

The rest of this site also appears buggy; for example, go to "buy it" from
codamusic.com/finale. This suggests to me that this is more a problem of
non-standardized code, but I just wanted to report it just in case...

Comment 1

16 years ago
wfm using build 2002061204 on Win2k (trunk).
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
hmm....just worked for me, too, w/ 2002053012.....weird....

Comment 3

16 years ago
WFM, current trunk CVS, Linux

Comment 4

16 years ago
WFM
WIN2kPro Moz1.1 alpha 20020611

Updated

16 years ago
QA Contact: petersen → amar

Comment 5

16 years ago
 WFM.. on WIN2K with brach build: 20020611. Marking as such.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.