Wrong layout when using back and forward buttons

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

VERIFIED WORKSFORME
16 years ago
16 years ago

People

(Reporter: avl, Assigned: attinasi)

Tracking

Trunk
All
FreeBSD
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; FreeBSD i386; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020608
BuildID:    

When you access www.photosig.com, and click the 'Photos' page, it looks OK.
Click a photo, then click the back button before the page finishes loading, and
the page will have a large grey space under the blue navigation menu that is not
supposed to be there. I can reproduce this problem in FreeBSD and Windows. A
refresh solves the problem.

Reproducible: Sometimes
Steps to Reproduce:
1. Go to www.photosig.com
2. Click the 'photos' page in the navigation menu
3. Click a photo
4. Before the page finishes loading, click back
5. Try steps 1-4 a few times with different photos, sometimes it's correct,
sometimes it isn't

Actual Results:  The page was rendered incorrectly - a large grey space appears
on the page.

Expected Results:  Render the page correctly.

Used the Modern theme in both FreeBSD and Windows.

Comment 1

16 years ago
WFM in the June 12th build under OS X. Reporter, Can you try this with a newer
build ?

Updated

16 years ago
QA Contact: petersen → moied

Comment 2

16 years ago
Tried this on the latest Redhat build (2002-06-18-07 1.0.0). Marking WFM.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 3

16 years ago
Verified WFM with build 20020619 on winxp
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.