Open Bug 1518429 Opened 10 months ago Updated 9 months ago

Intermittent toolkit/content/tests/browser/browser_autoplay_policy_webRTC_permission.js | Site with screen permission should be able to autoplay - false == true -

Categories

(Core :: Audio/Video: Playback, defect, P5)

defect

Tracking

()

People

(Reporter: intermittent-bug-filer, Assigned: CosminS, NeedInfo)

References

Details

(Keywords: intermittent-failure, leave-open, Whiteboard: [retriggered][stockwell disabled])

Attachments

(1 file)

Filed by: dluca [at] mozilla.com

https://treeherder.mozilla.org/logviewer.html#?job_id=220536343&repo=autoland

https://queue.taskcluster.net/v1/task/OXzaHSRuQP22yC6Xfi3lPw/runs/0/artifacts/public/logs/live_backing.log

09:52:39 INFO - will call play() when reached loadedmetadata
09:52:39 INFO - Buffered messages finished
09:52:39 INFO - TEST-UNEXPECTED-FAIL | toolkit/content/tests/browser/browser_autoplay_policy_webRTC_permission.js | Site with screen permission should be able to autoplay - false == true -
09:52:39 INFO - Stack trace:
09:52:39 INFO - resource://testing-common/content-task.js line 59 > eval:null:6
09:52:39 INFO - video play() rejected
09:52:39 INFO - - Finished Site with screen permission -
09:52:39 INFO - Leaving test bound start_test
09:52:39 INFO - Console message: [JavaScript Warning: "Autoplay is only allowed when approved by the user, the site is activated by the user, or media is muted." {file: "resource://testing-common/content-task.js line 59 > eval" line: 23}]
09:52:39 INFO - Console message: [JavaScript Warning: "Invalid URI. Load of media resource failed." {file: "https://example.com/browser/toolkit/content/tests/browser/file_empty.html" line: 0}]
09:52:39 INFO - GECKO(9724) | MEMORY STAT | vsize 1709MB | vsizeMaxContiguous 130780218MB | residentFast 229MB | heapAllocated 76MB
09:52:39 INFO - TEST-OK | toolkit/content/tests/browser/browser_autoplay_policy_webRTC_permission.js | took 1052ms
09:52:39 INFO - checking window state
09:52:39 INFO - TEST-START | toolkit/content/tests/browser/browser_autoplay_policy_web_audio.js
09:52:39 INFO - GECKO(9724) | JavaScript error: , line 0: InvalidStateError: An attempt was made to use an object that is not, or is no longer, usable
09:52:40 INFO - GECKO(9724) | JavaScript error: , line 0: InvalidStateError: An attempt was made to use an object that is not, or is no longer, usable
09:52:40 INFO - GECKO(9724) | JavaScript error: , line 0: InvalidStateError: An attempt was made to use an object that is not, or is no longer, usable
09:52:40 INFO - GECKO(9724) | JavaScript error: , line 0: InvalidStateError: An attempt was made to use an object that is not, or is no longer, usable
09:52:40 INFO - GECKO(9724) | JavaScript error: , line 0: InvalidStateError: An attempt was made to use an object that is not, or is no longer, usable
09:52:41 INFO - GECKO(9724) | JavaScript error: , line 0: InvalidStateError: An attempt was made to use an object that is not, or is no longer, usable
09:52:41 INFO - GECKO(9724) | JavaScript error: , line 0: InvalidStateError: An attempt was made to use an object that is not, or is no longer, usable
09:52:41 INFO - GECKO(9724) | MEMORY STAT | vsize 1709MB | vsizeMaxContiguous 130780218MB | residentFast 232MB | heapAllocated 81MB
09:52:41 INFO - TEST-OK | toolkit/content/tests/browser/browser_autoplay_policy_web_audio.js | took 2084ms
09:52:41 INFO - checking window state
09:52:41 INFO - TEST-START | toolkit/content/tests/browser/browser_autoplay_videoDocument.js

the test moved chunks, I think it is in bc4 prior to the revision you identified, can you backfill bc4, verify it has the test and then retrigger?

Flags: needinfo?(jmaher)

the push prior to the last failure does have the test, I am looking for more jobs- but 2 pushes before the test was in yet another chunk- I would like to see that as well, I don't know what chunk it would be in, so I scheduled 1 job of bc2/3/6/7 for investigation.

given the test and the previous commit with bug 1513039, I do wonder why we don't see this on the previous commit- more data will help there. The first failure we see here is for osx specifically and this is failing on windows- while it could be related it looks less likely.

Flags: needinfo?(jmaher)
Component: General → Audio/Video: Playback
Product: Toolkit → Core

Backfills indicate this is from bug 1513039. The failure is frequent, please investigate.

Blocks: 1513039
Flags: needinfo?(alwu)

I'm investigating it today, but haven't got any progress. Will update later if I find the problem.

Assignee: nobody → csabou
Attachment #9038110 - Flags: review?(jmaher)
Whiteboard: [retriggered][stockwell disable-recommended] → [retriggered][stockwell disabled]

Pushed by nbeleuzu@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/mozilla-inbound/rev/366f545cfcb4
Disable browser_autoplay_policy_webRTC_permission.js on all platforms. r=jmaher

Keywords: checkin-needed
https://hg.mozilla.org/projects/cedar/rev/366f545cfcb4b1f7243d0fc3d8d6b02e7832b52d
Bug 1518429 - Disable browser_autoplay_policy_webRTC_permission.js on all platforms. r=jmaher
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.