Closed Bug 1525289 Opened 2 years ago Closed 1 year ago

[dt-docs] Use https:// on the repository url

Categories

(DevTools :: Documentation, enhancement, P4)

enhancement

Tracking

(firefox67 fixed)

RESOLVED FIXED
Firefox 67
Tracking Status
firefox67 --- fixed

People

(Reporter: sole, Assigned: helenaenred)

Details

(Whiteboard: dt-docs)

Attachments

(1 file)

In devtools/docs/getting-started/build.md (this is how it looks like: https://searchfox.org/mozilla-central/source/devtools/docs/getting-started/build.md )

Instead of hg clone http://hg.mozilla.org/mozilla-central

it should say hg clone https://hg.mozilla.org/mozilla-central

Priority: -- → P4
Whiteboard: dt-docs
Component: General → Documentation

Hello, can I try to fix this?

Hello, sure! this one should be really easy to fix.

Instructions to check out the code and set up everything are here:

https://docs.firefox-dev.tools/getting-started/

Let me know if you have any question, and thank you! :)

Assignee: nobody → helenaenred

Hello Soledad! Thank you :) I will try to get up the environment and the project to run

(In reply to Soledad Penades [:sole] [:spenades] from comment #2)

Hello Sole! Sorry it took me a few days to get back to you, but I had many problems setting up all the environment for the first time, and learn how to track my changes with mercurial and phabricator.

Here is my differential in Phabricator :)
https://phabricator.services.mozilla.com/D21548

Pushed by spenades@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/2c5fa289c4b5
Use https:// on the repository url. r=sole
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 1 year ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Firefox 67
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.