Washington Post article never finishes loading

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
14 years ago

People

(Reporter: lkolesza, Assigned: Matti)

Tracking

Trunk
x86
Windows ME

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; en-US; rv:1.1a+) Gecko/20020622
BuildID:    2002062208

When attempting to load articles in the technology section of
washingtonpost.com, the page never finishes loading.  Instead you get
"Transfering data from ad.doubleclick.net" or "Transfering data from
m.doubleclick.net" and the throbber keeps throbbing forever (at least several
minutes).  If you stop the load, the rest of the page (article text) is not
rendered even though it can be seen in view source.

Reproducible: Almost always (90%)
Steps to Reproduce:
1. Go to given URL or go to 
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/technology/ and select an article.

Actual Results:  Page doesn't finish loading.

Works in IE 6.0
This problem only seems to occur in the technology section, other sections work
fine.

Comment 1

17 years ago
Are you using any proxies or ad-blockers?  Do you redirect doubleclick.net to
localhost?
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
No proxy or ad-blocker.  I do have "Open Unrequested Windows" disabled, but I
tried changing that with no effect.
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
A little more info.  This only seems to happen during busier times of the day. 
Right now, 12:30 AM EDT, it loads fine every time as it did late last night. 
However during the day, say 4 PM, it only loads correctly after several reloads.
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
This doesn't seem to be happening anymore.
WinME 2002062208
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.