Closed Bug 1540557 Opened 2 years ago Closed 2 years ago

Perma browser/components/customizableui/test/browser_1007336_lwthemes_in_customize_mode.js | Button should show default theme thumbnail - was: "url("resource:///modules/themes/dark/icon.svg")" - when Gecko 68 merges to Beta on 2019-05-06

Categories

(Firefox :: Toolbars and Customization, defect)

defect
Not set
normal

Tracking

()

RESOLVED FIXED
Tracking Status
firefox-esr60 --- unaffected
firefox66 --- unaffected
firefox67 --- unaffected
firefox68 + fixed

People

(Reporter: bogdan_tara, Unassigned)

References

(Regression)

Details

[Tracking Requested - why for this release]:

Central as Beta simulation:
https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&revision=c37a72fa15ecb393ac1ed625fa8c18f7cd8e938f&selectedJob=237217754&searchStr=%28bc4%29

Log: https://treeherder.mozilla.org/logviewer.html#/jobs?job_id=237217754&repo=try&lineNumber=1906

13:45:26 INFO - TEST-START | browser/components/customizableui/test/browser_1007336_lwthemes_in_customize_mode.js
13:45:26 INFO - TEST-INFO | started process screencapture
13:45:26 INFO - TEST-INFO | screencapture: exit 0
13:45:26 INFO - Buffered messages logged at 13:45:26
13:45:26 INFO - Entering test bound
13:45:26 INFO - TEST-PASS | browser/components/customizableui/test/browser_1007336_lwthemes_in_customize_mode.js | Reset button should start out disabled -
13:45:26 INFO - Buffered messages finished
13:45:26 INFO - TEST-UNEXPECTED-FAIL | browser/components/customizableui/test/browser_1007336_lwthemes_in_customize_mode.js | Button should show default theme thumbnail - was: "url("resource:///modules/themes/dark/icon.svg")" -
13:45:26 INFO - Stack trace:
13:45:26 INFO - chrome://mochikit/content/browser-test.js:test_ok:1304
13:45:26 INFO - chrome://mochitests/content/browser/browser/components/customizableui/test/browser_1007336_lwthemes_in_customize_mode.js:null:28
13:45:26 INFO - Clicked on themes button
13:45:26 INFO - Exited customize mode
13:45:26 INFO - Started customizing a second time
13:45:26 INFO - Clicked on themes button a second time
13:45:26 INFO - TEST-PASS | browser/components/customizableui/test/browser_1007336_lwthemes_in_customize_mode.js | There should only be three themes (default, light, dark) in the 'My Themes' section by default -

Blocks: 1525762
Flags: needinfo?(kmaglione+bmo)
Summary: Perma Os X browser/components/customizableui/test/browser_1007336_lwthemes_in_customize_mode.js | Button should show default theme thumbnail - was: "url("resource:///modules/themes/dark/icon.svg")" - when Gecko 68 merges to Beta on 2019-05-06 → Perma browser/components/customizableui/test/browser_1007336_lwthemes_in_customize_mode.js | Button should show default theme thumbnail - was: "url("resource:///modules/themes/dark/icon.svg")" - when Gecko 68 merges to Beta on 2019-05-06
No longer blocks: 1525762
Regressed by: 1525762
Depends on: 1540856

So is the test broken for the Dev Edition case, or are we actually showing the wrong icon in the Themes list here?

Status: NEW → RESOLVED
Closed: 2 years ago
Flags: needinfo?(kmaglione+bmo)
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.