Closed Bug 1547491 Opened 2 years ago Closed 10 months ago

[raptor-tp6m-espn-fenix-cold] fails to load when using live site

Categories

(Testing :: Raptor, defect, P3)

Version 3
defect

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: rwood, Assigned: marauder)

References

Details

Causing raptor-tp6m-cold-13.ini to fail in production (it's try only) i.e.:

https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&revision=80aa51ef4f2448afa5574716a9e9f884a9702ecc

Every browser cycle fails.

Note: This is using live_sites = true; check and see if this also happens with a regular run using the mitmproxy playback recording.

(In reply to Robert Wood [:rwood] from comment #2)

Try push non-live site:

https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&revision=12ef7de4f807fb5b370ae22cc7002b159feb28f8

Yep this failure happens only when using the live site, the mitmproxy recording works.

Priority: P1 → P3
Summary: [raptor-tp6m-espn-fenix-cold] fails to load → [raptor-tp6m-espn-fenix-cold] fails to load when using live site
Depends on: 1547932
Assignee: rwood → nobody
Status: ASSIGNED → NEW
Assignee: nobody → marian.raiciof
Status: NEW → ASSIGNED

Push to try:

  • added use_live_sites = true to raptor-tp6m-13-cold.ini and raptor-tp6m-26-cold.ini
  • the tests are always green, they don't depend on the whitelist_live_site_tests modifications, as seen below
  • in other words, if i add the tests to whitelist_live_site_tests or not, they will run successfully:
    /testing/raptor/raptor/manifest.py
    whitelist_live_site_tests = [
    "raptor-youtube-playback",
    +"raptor-tp6m-13-cold",
    +"raptor-tp6m-26-cold",
    ]

https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&group_state=expanded&revision=9c44db9f5b519be0a5fbac449f094a73fcc11dd1
https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&group_state=expanded&revision=139f7c1048677faa9c4a5a8a8bbcd4a7dd56f2b6
https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&revision=90b6b78c29deafaaa4f546e8fdbc1ba9e0c4d331&group_state=expanded
https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&group_state=expanded&revision=1427743d60340af3fc9757ecdcb2a2e9af9b700e

All tests are green, closing this bug as fixed.

Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 10 months ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.