Proxy prefs migration screw up mozilla behavior

VERIFIED FIXED in M11

Status

()

defect
P3
normal
VERIFIED FIXED
20 years ago
20 years ago

People

(Reporter: mcafee, Assigned: gagan)

Tracking

Trunk
Other
Other
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

linux, apprunner
Running apprunner -installer migrates all the proxy prefs,
first run of apprunner wouldn't load any pages.
I had to delete all the proxy prefs to fix this.
Default proxy pref is none, I think.
Assignee: dbragg → sspitzer
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M11
accpeting.  marking m11.
mcafee, can you paste your 4.x proxy prefs in the bug report, so I can test it?

adding gagan because this is proxy related.
Posted file my 4.x proxy prefs
Assignee: sspitzer → gagan
Status: ASSIGNED → NEW
Component: Profile Migration → Necko
This is my bug. And I know about it. All mine. If you really wanna know- I have
to add the proxy.type pref reading capability. Currently there is only a check
for HTTP proxy and so it automatically tries to use it even if the proxy.type
prefs says don't.
Yup. Gagan's got it. We're not honoring the proxy.type pref.
Status: NEW → ASSIGNED
*** Bug 16674 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Target Milestone: M11 → M12
if there is an easy fix for this m11.  otherwise m12
Target Milestone: M12 → M11
fixed. need review. back to m11.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 20 years ago
Resolution: --- → FIXED
Bulk move of all Necko (to be deleted component) bugs to new Networking

component.
Status: RESOLVED → VERIFIED
build 1999121308
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.