page does not render properly

RESOLVED INVALID

Status

SeaMonkey
General
RESOLVED INVALID
16 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Bob Dingman, Assigned: Matti)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020529
BuildID:    2002052918

In the page at http://www.edyoungs.com/edyoungs/storeservices_buynow.php, there
is a cluster of five company logos which should appear in the bottom third of
the page. Instead Mozilla shows the HTML (I believe) source code and only one of
the logos.

This page does not render properly in either the Windows or Linux version of
Mozilla 1.0 or in Netscape 6.2.1 for Linux.

It does, however, appear to render properly in Netscape 4.79 for Linux.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.enter url into browser's url window
2.
3.

Actual Results:  html code (I think) appears in page.

Expected Results:  company logos should appear

Comment 1

16 years ago
the images that don't render are after a missing img close-tag:

<a href="storeservices_ducane.php"><img align="bottom" border="0" <
src="../images/ducanelogo.gif" width="112" height="36">

NS4.78 also renders them OK and seem to ignore the code errors.
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
I've notified the web site owners of their HTML code error.
Thanks for the analysis!

Comment 3

16 years ago
to Bob Dingman

did you forget to close this bug?

:p
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
Yes I did--sorry about that. Thanks for the heads up.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 5

16 years ago
not fixed..
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Updated

16 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago16 years ago
Resolution: --- → INVALID
(Assignee)

Comment 6

16 years ago
-> invalid
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.