Windows GFX Unicode Text Drawing- Em and en dashes not working

VERIFIED FIXED in M4

Status

()

P2
normal
VERIFIED FIXED
20 years ago
14 years ago

People

(Reporter: cpratt, Assigned: erik)

Tracking

Trunk
x86
Windows 95
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

20 years ago
Neither &mdash and &#8212 nor &ndash and &#8211 display the correct characters.

Comment 1

20 years ago
batch-reassigning all Garrett Blythe bugs to Don Melton

Updated

20 years ago
Assignee: don → troy

Comment 2

20 years ago
Re-assigned to troy@netscape.com.

Troy, is this a layout problem?  If not, who should get this bug?

Updated

20 years ago
Assignee: troy → rickg

Updated

20 years ago
Status: NEW → ASSIGNED

Comment 3

20 years ago
Setting all current Open/Normal to M4.

Updated

20 years ago
Assignee: rickg → erik
Status: ASSIGNED → NEW

Comment 4

20 years ago
Since this is working on NT, I believe the entity stuff in the parser is not the
problem. It's likey either a font bug or a char mapping problem. Either way, I
think you guys should own this.
(Assignee)

Updated

20 years ago
Status: NEW → ASSIGNED

Updated

20 years ago
Component: Windows FE → Layout
Product: MozillaClassic → Browser

Comment 5

20 years ago
per leger, assigning QA contacts to all open bugs without QA contacts according
to list at http://bugzilla.mozilla.org/describecomponents.cgi?product=Browser

Updated

20 years ago
Summary: Em and en dashes not working → Window GFX Unicode Text Drawing- Em and en dashes not working

Updated

20 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 20 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 6

20 years ago
Works for me on 4/5 build on US NT4:
<UL>
<LI> &amp;mdash: &mdash
<LI> &amp;#8212: &#8212
<LI> &amp;ndash: &ndash
<LI> &amp;#8211: &#8211
</UL>
(Reporter)

Updated

20 years ago
(Reporter)

Comment 7

20 years ago
Chris Petersen, this looks fine to me under Mac OS, NT, and 98. I've put a test
case at the URL indicated above. However, using linux I don't see the dashes.
Could you please verify this? (I used a late March bulid on linux; I'd prefer
you tried with a newer build...) Thanks.
(Assignee)

Updated

20 years ago
Summary: Window GFX Unicode Text Drawing- Em and en dashes not working → Windows GFX Unicode Text Drawing- Em and en dashes not working
(Assignee)

Comment 8

20 years ago
This bug is specifically for Windows. Please don't mention Linux here. Open a
new bug for Linux, if necessary.
(Reporter)

Updated

20 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Comment 9

20 years ago
Chris Petersen, I'm going ahead and verifying this as fixed (and opening a new
bug against linux).
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.