Closed Bug 1567522 Opened 2 months ago Closed Last month

Show message in the Protection panel

Categories

(Firefox :: Messaging System, enhancement, P1)

enhancement

Tracking

()

VERIFIED FIXED
Firefox 70
Iteration:
70.3 - Aug 5 - 18
Tracking Status
firefox70 --- verified

People

(Reporter: andreio, Assigned: andreio)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

(Whiteboard: [skyline])

User Story

Design spec https://mozilla.invisionapp.com/share/RARKT5F7KDH#/screens/360900829

Attachments

(2 files)

No description provided.

Is this something we are working on for 70 / Skyline deliverables? Is this ready or still needs designs?

Flags: needinfo?(andrei.br92)

Yes, this is meant for 70.
Designs are ready: https://mozilla.invisionapp.com/share/RARKT5F7KDH#/screens/360900829

User Story: (updated)
Flags: needinfo?(andrei.br92)
Iteration: --- → 70.2 - Jul 22 - Aug 4
Priority: -- → P1
Whiteboard: [skyline]
Assignee: nobody → andrei.br92
Status: NEW → ASSIGNED
Iteration: 70.2 - Jul 22 - Aug 4 → 70.3 - Aug 5 - 18
Attachment #9080065 - Attachment description: Bug 1567522 - Show message in the Protection panel → Bug 1567522 - Show info message in the Protection panel. r=nhnt11
Pushed by nhnt11@gmail.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/9bd101d575f3
Show info message in the Protection panel. r=nhnt11
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: Last month
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Firefox 70
Blocks: 1572441
Depends on: 1572492

Confirming this issue as verified fixed on 70.0a1 (2019-08-15) with Windows 10x64 , Ubuntu 18.04 and macOS 10.14.6. The message is displayed in the Panel.

Although I do have a question:
Checking the design documents from https://mozilla.invisionapp.com/share/RARKT5F7KDH#/screens/360900829, it can be noticed that the shield displayed is a little bit different from the one contained inside the browser. Inside the browser the exclamation mark with the yellow background is missing.
Can someone please confirm if this is intended?

Status: RESOLVED → VERIFIED

The background image was updated but the design doc still shows the old version.

Thank you, Andrei!

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.