Cookies not persistent

VERIFIED FIXED in M11

Status

()

P3
major
VERIFIED FIXED
19 years ago
19 years ago

People

(Reporter: paulmac, Assigned: morse)

Tracking

Trunk
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

19 years ago
Cookies seem to have broken in the last day. They seem to work okay for the
current session but are not persistent the next time you start up. There are a
couple easy ways to reproduce this:

1. goto http://bugzilla.mozilla.org
2. click on enter bug link and then browser
3. login with your bugzilla ID
4. shutdown and re-start apprunner
5. repeat steps 1 and 2

Results: you will be asked again to login. A cookie should have been set and
read in so you don't have to do this.

You can try this with a My Netscape account also. The cookies stays around for
the session but goes away the next time you start-up, and you have to re-login.

This has been tested on linux and windows. On linux it doesn't even look like a
cookies.txt file is being generated.
(Reporter)

Updated

19 years ago
Severity: normal → major
OS: Windows 95 → All
Hardware: PC → All
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M11
(Assignee)

Updated

19 years ago
Assignee: neeti → morse
Status: ASSIGNED → NEW
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 1

19 years ago
My fault.  I did a bad fix for 14889 which I just undid.  Involved backing off
my changes to xpfe/bootstrap/nsAppRunner.cpp.
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Comment 2

19 years ago
verified!
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.