Open Bug 1573618 Opened 2 months ago Updated 2 months ago

sync not working: Sign in button doesn't activate

Categories

(Firefox :: Sync, defect)

68 Branch
defect
Not set

Tracking

()

UNCONFIRMED

People

(Reporter: grasshoppstudios, Unassigned, NeedInfo)

Details

Attachments

(1 file)

Attached image SignInSync.jpg

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Steps to reproduce:

I uninstalled and reinstalled Firefox on my machine.
I synced up the versions of Firefox on the two machines I am trying to share bookmarks from.
I have tried several different pathways to logging on.

Actual results:

clicking the Sign in to Sync button, on page with 'Sign - in' button, no matter how many times I click, it does not work. Create an account also does not work.

When I reinstalled and got a different login page, when I enter my credentials it gets stuck on loading and never finishes.

Expected results:

It should log me in to my Firefox account so that I can sync my bookmarks from one machine to another.

The 'Sign-in' button should re-direct me to where I can enter my credentials.

Bugbug thinks this bug should belong to this component, but please revert this change in case of error.

Component: Untriaged → Sync

Thanks for the report; is there anything unusual about your setup with respect to Sync, such as trying to use a self-hosted sync server or working behind a corporate firewall?

I've never seen this before so it's hard to know how to diagnose, but some ideas include...

clicking the Sign in to Sync button, on page with 'Sign - in' button, no matter how many times I click, it does not work.

If you open the browser console while clicking on these buttons, does it show any errors or other hints about what might be going wrong?

You could also follow these instructions to see if there are any error logs generated by Sync, and attach them to this bug if so.

When I reinstalled and got a different login page, when I enter my credentials it gets stuck on loading and never finishes.

On the page where you enter your credentials, please try opening the web console and see if there are any errors logged.

Flags: needinfo?(grasshoppstudios)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.