.che doesn't get copied to new config after Create Copy option

VERIFIED FIXED in M11

Status

P3
major
VERIFIED FIXED
19 years ago
19 years ago

People

(Reporter: bmartin, Assigned: vparthas)

Tracking

other
x86
Windows NT

Details

(Reporter)

Description

19 years ago
Latest CCK Build dated: 10-07-99

Steps to reproduce:

1- Launch CCK (with more than one configuration)
2- Select an existing configuration
3- Select the Create a Copy button
4- Rename the configuration and select create new config button
5- Select Next

Results:

Original config's data is not viewable in UI, only the defaults appear.  I
checked the cck\Configs\ directory and found that the .che file is not getting
copied into the newly named configuration.

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M11

Updated

19 years ago
Assignee: selmer → varada
Status: ASSIGNED → NEW

Comment 1

19 years ago
Varada, I think this is related to saving the cache after each page.
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 2

19 years ago
This has been fixed - there has to be an onEnter handler in the checklist.ini
with the Reload function for the root- default che file.
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Comment 3

19 years ago
Marking this Verified Fixed.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.