uses document.all, images do not automaticly load

RESOLVED FIXED

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
RESOLVED FIXED
16 years ago
3 years ago

People

(Reporter: jan lambert, Assigned: Arun Ranganathan)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (OS/2; U; Warp 4.5; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020602
BuildID:    2002060216

access to the pages is ok, but page images do not load.
Images are loaded when a direct link to the image is clicked.
(click on missing image of cap to get expanded image)

this page works fine with Netscape/2 2.02

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.load page (no image shown)
2.
3.

Actual Results:  page loads without loading image

Expected Results:  image loaded
server not found?

Comment 2

16 years ago
Either way, document.all is non standard and unsupported.

use document.getElementById
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → INVALID
Michael, please read: http://mozilla-evangelism.bclary.com/evangelism.html
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: INVALID → ---

Comment 4

16 years ago
Sorry, I totally zoned on the evangelism aspect.

The fact that this site doesn't exist is going to make it hard to evangelize 
though...
OS: OS/2 → All
Hardware: PC → All

Comment 5

16 years ago
site doa -> fixed, reopen if it revives.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago16 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 6

15 years ago
tech evang june 2003 reorg
Component: US Ecommerce → English US
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.