If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Autocomplete over LDAP SSL crashed randomly on Windows XP

RESOLVED INCOMPLETE

Status

MailNews Core
LDAP Integration
RESOLVED INCOMPLETE
15 years ago
9 years ago

People

(Reporter: yulian chang, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

15 years ago
20020719 branch build on Windows XP 

This is a negative test. I used a server which doesn't support SSL to test.
Autocomplete over LDAP SSL thru non default port number. It crashed three times
on WinsXP so far. 

Used Windows XP, no Service Pack 1 installed
Reproducible: not always

1. Add a LDAP server which doesn't support SSL at all
2. the one I used to test:
    Hostname: victory
    Base DN: dc=mcom,dc=com
    Port number: 8383

    Checked 'Use secure connection (SSL)'
3. Autocomplete in Compose window against this server

Please refer to stack traces for the crashes:

http://climate.netscape.com/reports/SingleIncidentInfo.cfm?dynamicBBID=8489946
http://climate.netscape.com/reports/SingleIncidentInfo.cfm?dynamicBBID=8489678
http://climate.netscape.com/reports/SingleIncidentInfo.cfm?dynamicBBID=8489777

Updated

15 years ago
QA Contact: yulian → gchan
Product: MailNews → Core

Comment 1

11 years ago
Assigning bugs that I'm not actively working on back to nobody; use SearchForThis as a search term if you want to delete all related bugmail at once.
Assignee: dmose → nobody
This is an old report, about a crash which we don't have any data for (and I haven't seen any reported or related crashes recently). Therefore, resolving as INCOMPLETE.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
(Assignee)

Updated

9 years ago
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.