Open Bug 1609012 Opened 3 months ago Updated 3 months ago

Seeing "The page isn’t redirecting properly" on www.bigsoccer.com

Categories

(Core :: Networking: Cookies, defect, P2)

72 Branch
defect

Tracking

()

UNCONFIRMED

People

(Reporter: yoasif, Unassigned)

Details

(Whiteboard: [necko-triaged][no-nag])

Attachments

(2 files, 2 obsolete files)

Seeing this error on Firefox:

The page isn’t redirecting properly

An error occurred during a connection to www.bigsoccer.com.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.

I am not seeing this on Chromium.

I am attaching an about:networking log file when trying to access http://www.bigsoccer.com/threads/why-the-us-men-will-never-win-a-world-cup-by-beau-dure.2107537/page-14

Attached file about:support (obsolete) —
Attached file log.txt-main.477.zip (obsolete) —

I can see a lot of add-ons. As I can't reproduce with a clean profile and current Firefox Nightly and Release, can you please bisect the addons? It looks like one of them is causing it, because I don't see any prefs changed regarding cookies handling, specially first party isolation, in you about:config. Thanks for the detailed report!

Component: Networking: HTTP → Networking: Cookies
Flags: needinfo?(yoasif)
Priority: -- → P2
Whiteboard: [necko-triaged]
Attached file log.txt-main.447.7z

Honza, FWIW, most of the add-ons are container related and they shouldn't do much of anything in private browsing mode (even though they were enabled).

In any case, I went ahead and disabled all of the add-ons, and I still saw the issue.

Also attaching a new about:support since I upgraded Firefox since I opened the bug.

Attachment #9120665 - Attachment is obsolete: true
Flags: needinfo?(yoasif)
Attached file about:support
Attachment #9120664 - Attachment is obsolete: true
Flags: needinfo?(honzab.moz)

I can't reproduce (73). Setting:

network.cookie.lifetimePolicy: 2
network.dns.disablePrefetch: true
network.http.speculative-parallel-limit: 0
network.predictor.enabled: false
network.prefetch-next: false

doesn't change it either. This could possibly be a geolocation problem. I can definitely see that in your log you are sending way less cookies than I do when loading the root (home) page, but it could well be because I simply accepted the default cookie settings on the web site.

Have you made any changes to the on-the-web cookies settings on the first visit?

Status: NEW → UNCONFIRMED
Ever confirmed: false
Flags: needinfo?(honzab.moz)
Whiteboard: [necko-triaged] → [necko-triaged][no-nag]

I also strongly believe this is an issue on that web site, not in Firefox.

Have you made any changes to the on-the-web cookies settings on the first visit?

No changes to cookie settings on that site via the site or Firefox as far as I know. I primarily visit the site in private browsing mode as well.

I also strongly believe this is an issue on that web site, not in Firefox.

Unfortunately, every time I see the issue, I am able to open it successfully on Chromium, so I think Postel's law should apply. :/

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.