Open Bug 1609619 Opened 11 months ago Updated 7 months ago

Black page displayed for a couple of seconds when webrender is enabled

Categories

(Core :: Graphics: WebRender, defect, P3)

74 Branch
ARM
Android
defect

Tracking

()

People

(Reporter: diana.rus, Unassigned)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

Environment:

  • geckview_example.apk from Bug1581868Comment21 with GV: 73.0b5 build ID: 20200114190416Firefox
  • Firefox Preview Nightly 74.0a1 200115 (Build #20150607) GV: 74.0a1-20200114094410

Devices:

  • Samsung Galaxy S9 (Android 8.0.0)

Pre-requisites:

  • Have "gfx.webrender.all" enabled.

Steps to reproduce:

  1. Open app and go to about:support.
  2. Tap on the "Home" button of the device in order to minimize app.
  3. Bring app in foreground.

Expected Result: The "about:support" scheme loads immediately.
Actual Result: The "about:support" scheme takes a couple of seconds to load.

Notes:

  • Please check video.
  • This does not reproduce on Pixel 2 (Android 9)
  • This issue was created as a follow-up bug for Bug1581868.
Summary: Black page displayed for a couple of seconds when webrender enabled → Black page displayed for a couple of seconds when webrender is enabled

Thanks for filing this Diana. Does it reproduce on "normal" websites, (eg mozilla.org), or just about: pages? Could you attach your about support please - I'm specifically interested in whether the GPU is a Mali or an Adreno, because the Galaxy S9 has both variants.

Flags: needinfo?(diana.rus)

Hi, for the GPU information, I did found on the about:support page in Device ID: Mali-G72. I did reproduce it on "mozilla.org" page.

Flags: needinfo?(diana.rus)
Priority: -- → P3
Version: unspecified → 74 Branch
No longer blocks: wr-android
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.