edidomus.it : Wrong link bar layout

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
4 years ago

People

(Reporter: andrea.aime, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [havecontact] [havefix] [bug248549notfixed], URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.1b) Gecko/20020730
BuildID:    2002073019

Look at the page in the URL, the link bar in the middle
of the page is layouted improperly ("chi siamo", "pubblicita'",
"servizi", ...). The layout is correct with IE.

Reproducible: Always

Comment 1

16 years ago
Confirming bug. Seems to be a JS related bug ?!

transfering this bug to tech evangelism, europe west.
Assignee: sgehani → nitot
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: XP Apps → Europe: West
Ever confirmed: true
Product: Browser → Tech Evangelism
QA Contact: paw → brantgurganus2001
Summary: Wrong link bar layout → Wrong link bar layout
Version: other → unspecified

Comment 2

16 years ago
Contact: divisioneinternet@edidomus.it
Whiteboard: [havecontact]
doesnt appear to be js related at all.
probably a css layout issue. I bet this is another line-height problem with
images. working on it.

Comment 4

16 years ago
Well, I tried to do my best :-)
yup, removing the first spacer gif of the menu bar fixes it.
they probably should read
http://developer.netscape.com/evangelism/docs/articles/img-table/ too.
Whiteboard: [havecontact] → [havecontact][havefix]

Updated

16 years ago
Summary: Wrong link bar layout → edidomus.it : Wrong link bar layout
(Reporter)

Comment 6

16 years ago
I've contacted edidomus and give them
a reference to this bug... hope they fix
the site. BTW, the direct URL to access the
above article now is http://devedge.netscape.com/viewsource/2002/img-table/

Comment 7

16 years ago
so, has it been fixed yet ? NOOOoooo
Component: Europe: West → Italian

Comment 8

15 years ago
italian default owner
Assignee: nitot → italian
QA Contact: brantgurganus2001 → italian

Updated

14 years ago
Whiteboard: [havecontact][havefix] → [havecontact] [havefix] [bug248549notfixed]

Comment 9

9 years ago
Appears pixel for pixel identical w/ IE.  Checked in FF3.6/3.5/3
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.