can't get ok button to work in mail news account settings / smtp server change won't take or work

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
MailNews: Account Configuration
--
major
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
14 years ago

People

(Reporter: farcusnz, Assigned: racham)

Tracking

Trunk
x86
Windows ME

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; en-US; rv:1.1) Gecko/20020826
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; en-US; rv:1.1) Gecko/20020826

Having made changes to smtp server and hitting the final ok button on mail and
news account settings has absolutely no effect. I have to close the screen by
hitting the close x at the top right corner of the screen. This happened while
changing smtp settings. Now nothing I can do to my smtp settings will get it to
work. I have all details entered correctly but consistently get a message when
trying to send mail that my smtp server is not configured correctly. If I go
back into the smtp server settings under the advnaced tab my smtp server listing
has moved down one place and there is a blank listing for smtp server.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Change settings in mail and news account settings
2.Hit ok for settings to take but nothing happens. Close the window anyway.
3. Go back in to make sure my settings are still there and correct.
4. Hit ok to exit but still this button does not work. Close using the x
5. Try to send mail but reports incorrect smtp settings.
6. Go back to check smtp settings - note that they are in fact correct but that
there is now a blank smtp setting that has appeared from nowhere. My original
setting is still listed as default.



Expected Results:  
Hit the ok button and new settings take effect.
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 96874 [details]
Picture of smtp server error

Here's a picture that shows the smtp server error. Note that the smtp name is
listed as %S. The actual server should be smtp.mail.yahoo.com.au

Comment 2

16 years ago
Having the same problem with unresponsive "ok" button after changing
default SMTP server.
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.1) Gecko/20020826.

Note: just opening mailnews account settings then pressing OK will
close the window.

Comment 3

16 years ago
I can confirm this problem in complete accordance with  Ian Peake above.

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.1) Gecko/20020826

Comment 4

16 years ago
Resembles bug 150471.
Is this bug still occuring for you in newer builds?

Comment 5

15 years ago
no response-->resolving wfm
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.